Zpracování hlívy ústřičné
Čerstvé houby si dopřáváme hlavně v létě a na podzim, kdy houbařská sezóna vrcholí. Neznamená to však, že po zbytek roku musíme jíst jen houby sušené. Existuje totiž několik dalších a obvykle i mnohem chutnějších způsobů, jak houby uchovat. Ne jinak tomu je i u hlívy ústřičné.
Zavařování hub
Abychom nemuseli houbovou nadílku jíst pár týdnů v kuse, můžeme si je usušit, zamrazit, anebo zavařit. Protože houby mají nízký obsah cukru, tuku a spoustu minerálních látek i stopových prvků, spousta lidí je v oblibě jako zdravé jídlo. Houby jsou také bohaté na vitamíny C a B.
Dyspaurenie neboli bolest při pohlavním styku
Článek 1 lorem ipsum dolor sit amet
Článek 2 consectetuer adipiscing elit. Fusce suscipit libero eget elit.
Článek 3 nullam sit amet magna in magna gravida vehicula. Phasellus et lorem id felis nonummy placerat.
Článek 4 aenean placerat. Etiam ligula pede, sagittis quis, interdum ultricies, scelerisque eu.